Събития

Rasfoieste online catalogul MICE

С Happy Tour Вашето събитие ще бъде различно, уникално, специално. Ние се фокусираме върху три прости въпроса: за кого е предназначено събитието, какъв е очаквания резултат и какъв бюджет ще отпуснете? Въз основа на тази информация ние ще организираме Вашето събитие и ще се погрижим резултатите са тези, които Вие и компанията Ви сте очаквали. Ние също ще присъстваме, за да гарантираме, че всичко ще протече както е планирано.

Всичко ще се случи, както е планирано

Ние ще сме до Вас във всички важни моменти на планиране: когато започнете планирането на събитието и избирате локацията, по време на събитието с обучените ни служители, които ще съблюдават за плавното му протичане, когато правите оценката на цялостния проект. Планирането, съставянето на програмата, оперативната структура, резервациите, проверките на място, оценката на проекта - всичко това изисква упорит труд. Ние ще поемем това количество работа, за да можете Вие да се съсредоточите върху това, което наистина има значение - Вашият бизнес.

Нашият ангажимент

Щом събитието приключи, Вие заслужавате да се отпуснете и да се насладите на успеха му. Можете да разчитате на нас да свършим останалата работа и да си починете сигурни, че целият проект ще приключи нормално. Оценка на резултатите и на разходите, отзиви на участниците са неща, които не бихте искали да пропуснете, ако искате и следващото Ви събитие да е също толкова успешно или дори повече.

Happy Tour Resellers Event

Happy Tour Winter Holiday

Нашият нов подход към вече съвършен продукт

Flexibilitate

Гъвкавост

Ние предлагаме маркетинг, логистични и технически решения, всички те съобразени с типа събитие. Ние се опитваме да надхвърлим Вашите очаквания, но винаги се придържаме към рамките на бюджета Ви.

Comunicare

Общуване

Ние първо слушаме и след това действаме. Поставяйки правилните въпроси, ние добиваме представа за Вашите нужди, за да Ви предложим, като един изкусен майстор-шивач, продукт, който Ви приляга перфектно.

Inovatie

Иновация

Ние обичаме смели идеи, нови концепции и неочаквани подходи. Никога не оставяме ежедневната рутина да се отрази на мисленето ни.

Parteneriat

Партньорство

Всеки клиент е уникален. Затова ние се отнасяме с него със същата грижа и уважение. Ние не целим просто бизнес, а партньорски отношения. Всеки един разговор може да е началото на нов проект.

Pasiune

Страст

Бихме искали да мислим, че нашият ентусиазъм е заразен и, че стремежът ни към съвършенство е вдъхновяващ.

Meetings and Conferences

Срещи и семинари

Ние сме професионалисти при организирането на корпоративни срещи. Независимо дали става въпрос за конференция за продажби, професионално обучение, тиймбилдинг или презентация на продукт, ние можем да Ви помогнем да изберете най-доброто концептуално, логистично и финансово решение.

Incentives

Инсентив мероприятия

Имаме креативността и опита да планираме дейности, които мотивират хората. Предлагаме Ви най-добрите идеи, най-неочакваните дестинации и най-новите техники за мотивация. Можем да Ви помогнем да усилите въздействието на мотивационния опит с измерими резултати, независимо от сферата на дейност, културата и религията на участниците.

Events

Събития

Това със сигурност е най-приятната част от нашата работа: тематичните партита, коктейлите, гала-вечерите и концертите. За нас е удоволствие да сме до Вас от създаването на концепцията, съставянето на покани, определянето на декор, до сервирането на шампанско и гасенето на светлините. Събитието ще бъде запомнящо се, а участниците ще пожелаят да бъдат поканени и на следващото.