Профил на компанията

Happy Tour е оснавана през 1996г. От края на 2007г., компанията е 100% собственост на GED - испански инвестиционен фонд. За последните 9 последователни години Happy Tour е горда да бъде лидерът в Румъния за предоставяне на услуги, свързани с бизнес пътувания. Нашето признание е на национално ниво и ние непрекъснато се опитваме да предлагаме иновативни решения за Вашите нужди при пътуване. Независимо дали търсите комплексни решения за Вашите пътувания или просто предложения за почивка, опитът и компетентността на нашия екип са на Ваше разположение.» Политика по качеството и сигурността на информацията на Happy Tour Group ЕООД

Нашата философия

Нашите клиенти ни вдъхновиха формирайки нашата философия и ни мотивираха да предлагаме динамични решения за всяка компания независимо от големината й:

  • Услуги – Ние сме винаги на Ваше разположение. Вашите нужди са наши приоритети и ние правим всичко възможно, за да Ви предложим незабавно решение. Ние винаги вземаме предвид човешкия фактор и разбираме сложния характер на този бизнес и емоционалните му усложнения. Съвършенството е наше задължение.
  • Удовлетворение – Уникални и иновативни решения, множество варианти за пътуване и желание да предложим пътувания на най-добра цена за удовлетворение както на мениджмънта, така и на пътуващия.
  • Почтеност и отношения, изградени върху принципите за продуктивност и стабилност. Ние също насърчаваме откритата и честна комуникация с нашите клиенти.
  • Спестявания – Ние предлагаме най-доброто обслужване, цялостно управление на пътуванията и най-модерните системи за резервации и отчитане, за да осигурим максимални икономии в бюджета за пътувания на Вашата компания.

Заедно с Вас

Ние осъзнаваме важността на Вашите пари и време. Ние ще бъдем с Вас, за да направим пътуването Ви приятно изживяване, но също така и да се максимизират ресурсите. Най-новата ни технология ни дава възможността да предложим най-добрите цени за Вашите нужди.

  • Чрез глобална дистрибуционна система (GDS) Happy Tour осигурява директен достъп до 800 авиокомпании от повече от 200 страни, с полети до над 10 000 летища в цял свят.
  • Също така можете да резервирате влакове, фериботи, яхти под наем или какъвто и да е друг вид превоз.
  • Happy Tour Ви дава възможност да резервирате множество хотели, използвайки eфикасна GDS.
  • Имате достъп до допълнителни услуги като трансфери, рент а кар, билети за музеи, културни или спортни събития, кетъринг и др.

Организация и ефективност

Нашата организация има специализирани отдели, за да координира и предоставя най-ефективните услуги: Корпоративни пътувания, MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Events) и Пътувания през свободното време. Денонощната гореща линия за спешни случаи е също налице, за да Ви помогнем при необходимост. И, ако обемът на пътуванията Ви го изисква, можем също да осигурим на Ваше разположение постоянен служител на Happy Tour.