Оптимизация на разходите

Акаунт мениджър ще бъде отговорен за ежедневните Ви нужди, за да не трябва да наемате човек специално за това. Той/тя ще използва опита си, за да отговори на очакванията Ви, да Ви предложи подходящи персонализирани алтернативи, което ще допринесе за прозрачност на бизнес пътуванията, както за Вашата компания, така и за Вашите служители.

Пълен аутсорсинг

С нашето аутсорсинг обслужване, Вие оставяте всичките си притеснения на нас, а в замяна ние Ви предлагаме решения за всичките Ви нужди, свързани с пътувания.

Happy Tour си сътрудничи с голям набор от доставчици на широка гама от услуги от областта на туристическата индустрия и има достъп до привилегировани техники за оптимизация на разходите. С всяко пътуване, по начина, по който обработваме Вашите заявки, ние спестяваме пари на Вашата компания.

Партньорство

Партньорството Ви с Happy Tour предлага персонализирани решения според Вашите нужди. Имаме възможност да Ви предложим няколко опции за самолетни билети, хотели и рент а кар, съобразно вида и бюджета на конкретното пътуване.

При налично споразумение за партньорство ние сме на Ваше разположение винаги, когато имате нужда от нашите услуги. Това партньорство Ви позволява да плащате само за предоставените услуги. Happy Tour работи с голям набор от доставчици на услуги от областта на туристическата индустрия и има достъп до специални техники за оптимизация на разходите.

Планиране и консултиране

Най-квалифицираните експерти ще Ви консултират за всеки аспект на Вашите пътувания. Нашите консултанти ще проверят действащите процедури и инструкции за работа и управление на пътуванията, и ще предложат коригиращи съвети, прогнози и стратегически решения.

Услугите ни по планиране и консултиране осигуряват инструменти за оценка на вътрешното управление на пътуванията, за да бъдете по-ефективни и да използвате по-мъдро парите и времето си.

Happy Tour работи с голям набор от доставчици на услуги от областта на туристическата индустрия и има достъп до специални техники за оптимизация на разходите.

Отчети

Вие имате директен достъп до нашите отчети в реално време. Happy Tour разбира нуждите Ви от ефективност на разходите и бързи резултати.

Моля да се свържете с нас за конкретна оферта