Безопасни пътувания

Застраховки

За да помогнем на клиентите си да стигнат безпроблемно до желаната дестинация и след това обратно вкъщи, ние разработихме застрахователен пакет, който отговаря на нуждите на всеки един пътуващ за сигурност навсякъде по света. Този пакет включва основни услуги като: медицинска застраховка, застраховка при пътуване, застраховка на багажа; а също и по-комплексни услуги като оценка на риска за личната сигурност и здравето или други изисквания за конкретна дестинация.

Всъщност, независимо дали дестинацията е често посещавана или екзотична, ние можем да Ви предоставим цялата необходима информация за пътуването Ви.

Доставка

Част от багажа Ви можете да вземете, докато друга част трябва да бъде превозена в пълна безопасност. Ние можем да се погрижим за специалния Ви товар. Една от най-ексклузивните услуги, които предлагаме е сигурната доставка, независимо от дестинацията, на ценни стоки, които бихте желали да вземете с Вас.

Ние ще се погрижим за всички правни и митнически формалности, за да доставим стоките Ви до желаната дестинация, разбира се с необходимите сигурност и конфиденциалност.

Алтернативи

Понякога, по време на Вашето пътуване, може да се окаже, че в хотела Ви няма свободни стаи. Или, че не можете да стигнете навреме до летището заради лош трафик. Или, че трябва да удължите престоя си с няколко дни. Happy Tour винаги ще има алтернативен план за Вас. Нашата широка мрежа от доставчици ни позволява бързо да намерим алтернативно решение за Вашето настаняване или транспорт, за да се насладите на едно безпроблемно пътуване.

Гореща линия е отворена денонощно, за да отговори на Вашите повиквания от всеки друг регион на света и да предостави спешни решения за ситуацията, в която сте.